Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Το Νότιον Σήμα «έκοψε την πίτα» του


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σωματείο Νότιο Σήμα μαζί με την καθιερωμένη εκδήλωση του «κοψίματος της πίτας», προσέφερε στους παρευρισκόμενους ένα επιπλέον «πολιτιστικό δώρο».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σύντομη ομιλία της κ. Ιωάννας Μικρογιαννάκη, Δ/ντρια του 3ου Δημ. Σχολείου Αλίμου με θέμα:
«Οι Τράχωνες άλλοτε και τώρα:
από την «αίσθηση» του τόπου στην δράση για τον τόπο»

Ο Πρόεδρος του Νοτίου Σήματος κ. Βασίλης Ξένος-Γαβριέλης προλόγισε την εκδήλωση.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος συνεχάρη το Νότιο Σήμα για τις ενέργειές του και ανακοίνωσε πως η φετινή χρονιά, το 2020, ανακηρύχθηκε ως "Έτος Τοπικής Ιστορίας". Το Νότιον Σήμα ως πιστοποιημένος φορέας από το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί με συνέπεια να γνωρίσει στους πολίτες των Νοτίων Προαστίων, τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος του τόπου τους. Και το 2020 το Νότιον Σήμα θα συμμετάσχει στις δράσεις του Δήμου που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια του "2020 Έτος Τοπικής Ιστορίας".

Μεταξύ των παρευρισκόμενων εκτός του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφανος Διαμαντής, ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ κ. Νίκος Αλβανός οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κώστας Χαρίτος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Βέργης, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Παύλος Παπαδημητρόπουλος. Επίσης η τ. Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Νερούτσου, οι τ. Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ελένη Μπελιά, Μανώλης Φάρος, Αριστείδης Θωμόπουλος, εκπαιδευτικοί, αρχαιολόγοι, Μέλη και Φίλοι του Νοτίου Σήματος. 
 
 
 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου