Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ



Αγαπητά Μέλη και φίλοι του Νοτίου Σήματος,
Σε συνέχεια των δράσεων που μας φέρνουν σε επαφή με μορφές και χώρους τέχνης και πολιτισμού, σας καλούμε να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ του Περικλή, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη, και ερμηνεία της Ηωάννας Σπανού, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, ώρα 19.30, στην Οικία ΚατακουζηνούΛεωφ. Βασ. Αμαλίας 4,  5ος όροφος,  Πλατεία Συντάγματος.

http://katakouzenos.gr/o-epitafios-tou-perikli/ 
 Με τη συγκεκριμένη πρόταση, όχι μόνο θα έρθουμε σε επαφή με το εξαιρετικό κείμενο του Θουκυδίδη και τη θεατρική του απόδοση αλλά θα ξεναγηθούμε και στην Οικία Κατακουζηνού, ένα σπίτι-μουσείο που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ταξίδι αντάξιο του μύθου του.


http://katakouzenos.gr/ikia-katakouzinou/the-house-museum/ 
 Υπάρχει περίπτωση να προλογίσει την παράσταση ο ίδιος ο σκηνοθέτης και να μας ξεναγήσει στο χώρο η ψυχή της Οικίας Κατακουζηνού κ. Σοφία Πελοποννησίου.
Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο mail του Νοτίου Σήματος:  notionsima@gmail.com



 Λόγω του περιορισμένου αριθμού θεατών στο χώρο, είναι αναγκαίο να έχουμε τον ακριβή αριθμό των συμμετεχόντων εγκαίρως για τον ανάλογο προγραμματισμό.
 Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την παρουσία σας σε κάθε μας δράση και πρόταση και θα χαρούμε να συναντηθούμε και αυτή τη φορά.

θλα γρ ος κεται ρετς μέγιστα, τος δ κα νδρες ριστοι πολιτεύουσιν

«Διότι όπου μέγιστα ορίζονται βραβεία αρετής, εκεί και άριστοι πολίται οικούν την πόλιν»
Σας περιμένουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου