Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018



Τα Μέλη του Νοτίου Σήματος, χθες 14/2/2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, έκοψαν την πίτα και πραγματοποίησαν την ετήσια τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευσή τους.
Ο Πρόεδρος του Νοτίου Σήματος κ. Βασίλης Ξένος – Γαβριέλης και η Αντιπρόεδρος αρχαιολόγος κ. Κων/να Καζά παρουσίασαν το πλούσιο και σημαντικό Πολιτιστικό έργο του σωματείου. Έργο που χαιρετίστηκε με επαινετικά λόγια από τους παρευρισκομένους.
Χαιρετισμό και ανακοίνωση των πολιτιστικών δράσεων - σχεδίων του Αλίμου έκανε ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης. Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν οι επικεφαλείς των παρατάξεων, ο κ. Θάνος Ορφανός «Άλιμος Εδώ Ζούμε», ή κ. Ελένη Μπελιά «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι» και οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Διαμαντής και Μαίρη Ανανιάδου.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών και έγιναν προτάσεις για την περεταίρω πολιτιστική προβολή και ανάδειξη της περιοχής.
Τα δυο «φλουριά» που ήταν τοποθετημένα στην βασιλόπιτα αντιστοιχούσαν σε δυο ωραία βιβλία. Η αρχαία ΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟΣ και το ΜΕΤΡΟ Κάτω από τη ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ της κ. Κων/νας Καζά και το «ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» του Κώστα Κωστή. Το πρώτο τυχερό «φλουρί» έτυχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κ. Άννα Φύτρου αναζητείται το δεύτερο. Στην κ. Φύτρου ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή στην ζωή της.
 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου